زائر زائر
| موضوع: طريقة عمل الملوخية الخميس أكتوبر 09, 2008 6:03 am | |
| الملوخية
وهى نبات أخضر من الورقيات يتم تقطيعها إلى أجزاء صغيرة جداً ، يتميز بها الشعب المصرى ، وهى مشابهة بشكل كبير إلى الشوربة وتقدم قبل تناول الطبق الرئيسى .
المقادير :
- 2/1 كيلو ملوخية مخرط . - 2 كوب شوربة مضاف إليه ملح وفلفل اسود . - عشرة فصوص ثوم + الكزبرة جافة . - 2 ملعقة سمن .
الطريقة :
- يدق الثوم مع الكزبرة ثم يحمر فى السمن . - ترفع الشوربة على النار وبعد الغليان تضاف الملوخية ثم الثوم والكزبرة . - يشهق جيدا ههههههههههه - تقلب جيداً ، ثم تقدم ساخنة
وبالهنا والشفا |
|
زائر زائر
| موضوع: رد: طريقة عمل الملوخية الخميس أكتوبر 09, 2008 10:18 am | |
| تســلم أيــدك يا قمــر على التوبيــك الهــايـل دة
بس أنتـى على كـدة بتعرفـى تعملى الملوخيــه ولا لا ء :$$:
تقبــلى مرورى البسيــط أخـوكـى !! HaySaM |
|
mr.moro -=- المـــدير العــــام -=-
عدد الرسائل : 241 العمر : 34 الموقع : https://lovito.yoo7.com المزاج : عايش قصة حب رقـم العضويه : 1 المهنــه : الهــوايه : تاريخ التسجيل : 07/09/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل الملوخية الجمعة أكتوبر 10, 2008 1:41 am | |
| حلوه اوي الملوخيه دي
بس يا تري دي ملوخيه بال الارانب ولا بايه بالظبط
تسلم ايدكي يا رنا
نايس توبيك
فيري نايس | |
|
زائر زائر
| موضوع: رد: طريقة عمل الملوخية الجمعة أكتوبر 10, 2008 2:52 am | |
| - اقتباس :
لا والله يا هيثم انا بعرف اشهق بس
ودى طبعا اهم حاجة فى الملوخية
ميرسى يا احمد ربنا يخليك لمصر يارب
اية اللى انت عاوزة نعملة بس اعتقد بالارانب افضل
ميرسى لمروركم |
|