Lovito
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Lovito


 
الرئيسيةمنتديات لوفيتوأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مكرونه بشا ميل باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mr.moro
-=- المـــدير العــــام -=-
-=- المـــدير العــــام -=-
mr.moro


ذكر
عدد الرسائل : 241
العمر : 34
الموقع : https://lovito.yoo7.com
المزاج : عايش قصة حب
رقـم العضويه : 1
المهنــه : مكرونه بشا ميل  باللحمه المفرومه Collec10
الهــوايه : مكرونه بشا ميل  باللحمه المفرومه Readin10
تاريخ التسجيل : 07/09/2008

مكرونه بشا ميل  باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه بشا ميل باللحمه المفرومه   مكرونه بشا ميل  باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء أكتوبر 14, 2008 1:49 am



مكرونه بشاميل باللحمه المفرومه

المقادير :

1 كيس مكرونه فرن

3 بيض

1 كوب دقيق

2 كيس صلصه

1 كوب لبن

1/2 لحمه مفروم

1 بصله

1 معلقه فلفل اسود

2 ملعقة سمن

ملح حسب الرغبه


الطريقه ::

نضع حله بها ماء تغلي علي النار حتي يتم غليان الماء
ثم نضع الكرونه في الماء الساخن ونتركها علي النار لمدة 15 دقيقه الي 20 دقيقه

في ذلك الوقت نقوم بعمل اللحمه

نحضر البصله بعد تقطيعها جيدا ونضعها علي النار مع معلقة السمن
نتركها حتي 10 دقائق ثم نضع الفلفل الاسود ونقلب
ثم نضع الصلصه بعد تجهيزها بالبهرات
نقلب ونضع اللحمه المفروم ونقلب جيدا نتركه حتي يتم سواء

بعد سواء المكرونه نصفيها من الميه ونتركها حتي يتم تجهيز الباشميل

تجهيز الباشميل

نضع 3 معالق دقيق مع السمن علي النار ونقلب جيدا ثم نضع كوب اللبن عليه
وونقلب جيدا ونتركه حتي يتماسك قوامه بعض الشئ


نجيب صنيه فرن

نقوم بوضع طبقه صغيره من الزيت بها

ثم نضع 1/2 المكرونه بس فيها
ونغطيها بطبقه من اللحم المفروم طبعا بعد ما اتجهز
ونضع بعد زلك طبقه من المكرونه ونغطيها كلها بالبشاميل
بعد زلك نحضر البيض بعض خفقه جيدا ونغطي بطبقه رفيعه
منه الباشميل

نضعها في الفرن ونتركها بتاع 30 دقيقه كده الي 40 دقيقه بالكتير

وبالهناء والشفاء

مع تحيات الشيف / لوفيتو


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://lovito.yoo7.com
 
مكرونه بشا ميل باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Lovito :: بيت البنات :: -:: طـــبق اليـــوم ::--
انتقل الى: